Procreate painter
Moderátor: Zdeněk Rampas
Pravidla fóra
- Pokud zadáváte nové téma, nezapomeňte uvést, ve které verzi programu a pod jakým operačním systémem pracujete, aby se tady nediskutovalo zbytečně.
- Pokud někdo poruší pravidla, která při registraci potvrdil, bude bez milosti zabanován.
- Netapetujte!
- Ptejte se stručně a výstižně.
- Názvy jednotlivých témat nepište všeobecně, ale konkrétně. Název témata Nemůžu vytisknout tři stránky na jeden list je určitě lepší než Mám problém v Corelu.
- Dobře se bavte a nechť je vám toto fórum nápomocno při vaší práci.
• Stránka 1 z 1
- Corel Support Client
-
Procreate painter
Painter 7
Před pár měsíci jsem si koupila tablet Wacom Graphire, jehož součástí je Procreate Painter Classic. Po nějaké době se s programem něco stalo: celé prostředí je modré a zkreslené, teoreticky se s ním pracovat dá - na všechny příkazy reaguje, ale prakticky je to k ničemu, protože nic nelze rozpoznat. Zkusila jsem ho reinstalovat, ale výsledek je stejný. O Procreate Painteru už nikde nemůžu dohledat nějaké informace, které by mě poradily.
Před pár měsíci jsem si koupila tablet Wacom Graphire, jehož součástí je Procreate Painter Classic. Po nějaké době se s programem něco stalo: celé prostředí je modré a zkreslené, teoreticky se s ním pracovat dá - na všechny příkazy reaguje, ale prakticky je to k ničemu, protože nic nelze rozpoznat. Zkusila jsem ho reinstalovat, ale výsledek je stejný. O Procreate Painteru už nikde nemůžu dohledat nějaké informace, které by mě poradily.
- Zdeněk Rampas
- Moderátor
-
RE: Procreate painter
Program asi bude OK, ale potřebuje 24 nebo 32 bitovou hloubku barevné palety, pravděpodobně jste přepnuli režim monitoru na 16 bitů. Podívejte se do Zobrazení - Vlastnosti (Kvalita barev).
• Stránka 1 z 1